Ik ben Yvonne Strijker, 36 jaar oud en woon in Wijster met mijn partner Harm, dochter Noëmi van 9 jaar en dochter Félin van 1 jaar.

Ik vind het geweldig dat ik met mijn kennis en passie vrouwen én mannen kan helpen er beter uit te zien en zich beter te laten voelen.

Van oorsprong ben ik leerkracht basisonderwijs, maar daarnaast ben ik ook altijd geïnteresseerd geweest in de beauty branche en heb ik naast mijn baan als leerkracht ook cursussen en trainingen voor make-up, wimpers en wenkbrauwen gevolgd (2015-2016).

Begin 2020 heb ik het roer helemaal omgegooid, ik sta, na 10 jaar,  niet meer voor de klas en ga nu volledig voor mijn eigen onderneming; Beauty & Brows Wijster.

Ik ben perfectionistisch en haal graag het beste in mensen naar boven, zo ook met mijn passie; het zetten van mooie en natuurlijke wenkbrauwen. Ik vind het belangrijk dat klanten bij mij weggaan met wenkbrauwen die aan de wensen voldoen.

Beauty & Brows Wijster is een salon aan huis (verbouwde garage), waar persoonlijke aandacht en eerlijk advies centraal staan. De stijlvolle salon biedt iedereen een warm welkom om mannen, vrouwen en pubers zoveel mogelijk op zijn/haar/jullie gemak te stellen.

 

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Klik dan op onderstaande button om een kijkje te nemen naar de verschillende behandelingen die ik aanbied.