Permanente Make-Up (PMU) verwijderen wenkbrauwen en eyeliner

Je hebt ‘s ochtends geen zin om uren voor de spiegel te staan en hebt daarom in het verleden gekozen voor Permanente Make-Up hierna (genoemd PMU). Helaas ben je niet tevreden over het resultaat en wil je de PMU verwijderen. Want ondanks dat de term ‘permanent’ anders doet geloven, kun je PMU verwijderen. We vertellen je op deze pagina graag meer over onze werkwijze en prijzen. 
Met de Q switched c2 Yag Laser kunnen wij bijna alle permanente make-up en tattoos veilig weg laseren.
Door de ultra korte puls ontstaat er vrijwel geen huidschade maar behalen we wel maximaal resultaat. 

Waarom PMU verwijderen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zou willen kiezen voor PMU verwijdering. Wellicht vind je de kleur of vorm van je (semi)-permanente make-up niet meer passend bij je huidige stijl, of misschien is het resultaat niet zoals je had gehoopt. Waar vroeger het advies vaak was om te wachten tot de PMU vanzelf vervaagde, is het nu mogelijk om dit proces te versnellen en de PMU professioneel te laten verwijderen.

Permanente make-up verwijderen met laser

De meest gestelde vraag is: “Is het echt mogelijk om PMU te verwijderen?” En het antwoord daarop is een volmondig ‘ja’. De technologie is de afgelopen jaren sterk vooruitgegaan, en nu maken we gebruik van de allernieuwste laserapparatuur speciaal ontworpen voor dit doel. De Q-switch laser staat hierbij centraal. Deze laser werkt met zeer korte maar intensieve impulsen, die in nanoseconden worden afgegeven. Het voordeel hiervan is dat de laser zeer gericht de PMU kan aanpakken zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit betekent dat er na de behandeling geen littekens of andere huidbeschadigingen zichtbaar zijn. De veiligheid van je huid staat bij ons voorop, en daarom kiezen we voor deze geavanceerde technologie.

Opnieuw permanente make-up na verwijdering

Na het verwijderen van PMU kun je het opnieuw netjes laten aanbrengen.
Wij kunnen de wenkbrauwen weer opnieuw inzetten met powderbrows, microblading of een combi daarvan.

Na een laserbehandeling moet je tenminste 12 weken wachten tot het zetten van nieuwe PMU. 
Tijdens de eerste sessie kunnen we zien wat het resultaat gaat worden, de oude PMU hoeft waarschijnlijk niet eerst volledig weggehaald te worden, maar we kunnen de meestal blauw/grijzige kleur ook wat opwarmen.

Om dit te beoordelen is het handig om contact op te nemen via de mail of whatsapp, zodat er direct een aantal duidelijke foto's meegestuurd kunnen worden. 

Eisen van de foto's:

- minimaal 3 (voorkant en beide zijkanten)

- in daglicht

- zonder make-up

- inclusief gezicht (vooraanzicht foto) zo kan ik de huidstructuur ook bekijken en de vorm van de PMU voor gericht advies.

 

Doet het pijn om permanente make-up (PMU) te verwijderen?

Het verwijderen van permanente make-up kan enige mate van ongemak veroorzaken, maar het zou niet per se pijnlijk moeten zijn. Er zijn verschillende methoden beschikbaar om PMU te verwijderen, waaronder laserverwijdering. Die methode die wij aanbieden.

Laserbehandelingen gebruiken geconcentreerde lichtenergie om de inktdeeltjes af te breken. Dit gevoel is vergelijkbaar met het gevoel van een rubberen bandje dat tegen de huid wordt geschoten.

Hoewel het verwijderen van PMU niet pijnlijk zou moeten zijn, kan de gevoeligheid van elk individu variëren en kan er sprake zijn van enige irritatie of gevoeligheid tijdens of na de behandeling. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de duur en intensiteit van de behandeling afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de grootte en kleur van de PMU en de diepte van de inkt in de huid.

Wat kost het om PMU te laten verwijderen

Het weglaseren van permanente make-up kost €... voor een behandeling. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van het pigment in de huid. Wij kunnen dit na de eerste sessie beoordelen.

Hoelang duurt de behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten, je staat dus binnen no-time weer buiten! In de meeste gevallen is dit voldoende en is de PMU verwijderd. Dit is afhankelijk van het huidtype en het type PMU dat is gebruikt. Een vervolgbehandeling is mogelijk, mocht dat gewenst zijn. Wij kunnen na de behandeling direct het resultaat beoordelen en bepalen of een vervolgbehandeling nodig is.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van het pigment in de huid. Onze specialist kan dit na de eerste sessie beoordelen.