Verwijder veilig en effectief foutieve tattoo's met laser removal

Wanneer je ergens een tattoo hebt laten zetten en je bent hier niet blij mee dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van af.

Met mijn Ecuri ND Yag laser kan dit in de meeste gevallen volledig verwijderd worden op een veilige manier. 
De laser zal het pigment in de huid door middel van een zeer sterk gebundelde lichtstraal verhitten en hierdoor zal het pigment verdampen. Het lichaam zorgt voor de afvoer van het pigment.
De huid kan na de laser behandeling wat gevoelig zijn en licht opzwellen, maar wij laseren zo dat de huid geen schade heeft! Ik hoor vaak dat mensen na een behandeling ergens anders last hebben van blaren etc. Dat heb je hier niet, wij laseren liever eerst op een iets te zachte stand, dan dat we de huid kapot maken. Wanneer je blaren krijgt, kan dit namelijk voor littekens gaan zorgen.

Hoeveel behandelingen je nodig zult hebben is vooraf lastig om precies te bepalen, maar gemiddeld heb je 5 tot 10 behandelingen nodig. Na iedere behandeling is er al verbetering zichtbaar en heb je dus al profijt. Elke tattoo is opgebouwd uit verschillende lagen met pigment. Hoeveel lagen dit zijn en hoe diep het pigment is ingezet verschilt per tattoo. Wij kunnen aan de huid niet zien hoeveel lagen er onder de huid zijn aangebracht. Een cover-up of een tribal zijn meestal dik gezet, terwijl schaduwwerk uit een dun laagje bestaat. Dit heeft invloed op het benodigde aantal behandelingen. Daarnaast maken tatoeëerders gebruik van verschillende inktpigmenten: sommige inktdeeltjes worden makkelijker verwijderd dan andere inktdeeltjes.
Tot slot verschilt ook het lymfesysteem van persoon tot persoon. Het lymfesysteem voert de klein gelaserde deeltjes pigment af.

Wanneer je een tattoo laat laseren en je wil daarna een nieuwe laten plaatsen op dezelfde plaats, moet hier minimaal 12 weken tijd tussen zitten.

 

Mag iedereen een behandeling ondergaan?

Gezondheid
Mocht je niet gezond zijn, specifieke medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling staan, altijd vooraf de (huis)arts raadplegen.

Zwangerschap
De Yag laser behandeling mag niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap.

Fotoallergisch
Cliënten die een laser behandeling bij ons ondergaan mogen niet overgevoelig zijn voor licht (fotoallergisch) of laser gerelateerde behandelingen.