Gezichts-/beautybehandelingen

 


Is natuurlijke gezichtsverzorging voor jou van belang omdat je jouw huid het beste van het beste gunt? Weet dan dat de producten van Botanical Beauty en Feeling Goods hieraan bijdragen.
Beide merken voor natuurlijke gezichtsverzorging zullen jouw gezicht namelijk die verzorging bieden die het nodig heeft én verdient.

De producten uit onze natuurlijke gezichtsverzorging lijn sluiten direct aan bij jouw doel: een stralende, gezonde huid in balans. Gun jezelf het beste en laat dat tot uiting komen in jouw keuze voor natuurlijke gezichtsverzorging.

 

Wij hebben 3 basisbehandelingen centraal staan bij ons in de salon;

♡ de Clear Facial treatment: een reinigende behandeling, vooral gericht op onzuiverheden.

♡ de Subliem Facial treatment: een reinigende en relaxte behandeling.

♡ de Relax Wellness treatment: de naam zegt het al, een echte relaxte behandeling waar je helemaal ontspannen van wordt. (uiteraard worden eventuele onzuiverheden ook gereinigd)

 

De beste natuurlijke gezichtsverzorging is 100% natuurzuivere en biologische gezichtsverzorging zonder synthetische geur, kleur en conserveermiddelen. Werken met de heilzame kracht van de natuur. Op die manier kan je huid tot rust komen en wordt je huid op natuurlijke wijze ondersteund door stoffen die de huid kan herkennen en die "huideigen" zijn.

Onze huidverbeterende producten bestaan uit 100% natuurzuivere en biologische ingrediënten. De producten worden gemaakt van heilzame planten, bloemen en kruiden zoals argan, calendula, lavendel, roos en eucalyptus en ook met verschillende mineralen. Alle producten hebben als doel de balans van de huid te herstellen en de natuurlijke processen te ondersteunen.

 

Mieke is onze schoonheidsspecialiste die deze behandelingen uitvoert.