Lash Lift

 


Bij een Lash Lift worden de wimpers permanent gekruld. Dit is een goed alternatief voor wimperextensions, als je wilt werken met je eigen wimpers. Redenen voor deze behandeling zijn bijvoorbeeld dat de wimpers van nature recht vooruit staan of omdat ze vrij kort zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u geen zin meer heeft om elke ochtend je wimperkruller te gebruiken, of omdat je graag opvallendere wimpers wilt hebben zonder make-up. 

 

In verschillende stappen worden je wimpers gekruld en (naar keuze) geverfd. Bij deze behandeling haal je het meest uit jouw eigen wimpers. De behandeling is zichtbaar tot  8 weken, daarna zijn je wimpers vanzelf vernieuwd. 

Je hoeft geen rekening te houden met deze gekrulde wimpers. Je kunt er mee zwemmen en naar de sauna en je kunt er make-up op aanbrengen en dit ook weer verwijderen. Het resultaat is heel houdbaar en sterk, terwijl de behandeling niet schadelijk is.

 

Een frisse, grotere oogopslag en duidelijk langere donkere wimpers. Als je wil gaan voor een natuurlijke look waarbij je geen mascara meer hoeft te dragen, wordt geadviseerd de wimpers ook te verven. Uiteindes van wimperhaartjes zijn vaak lichter van kleur, waardoor je wimpers optisch minder lang lijken. Door ze te verven zie je de gehele wimpers en lijken ze langer. 

Voordelen Lash Lift wimperpermanent:

–  Verbetert de wimpers door het liften vanaf de wortels
–  Eigen wimpers lijken langer
–  Ogen lijken groter
–  Geeft een natuurlijke uitstraling
–  Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
–  Geen mascara of wimper-krultang meer nodig
–  Geschikt voor korte en lange wimpers
–  Resultaat 8 tot 10 weken zichtbaar
–  Prachtig resultaat
–  Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen en zwemmen (na 24 uur)

 

Deze behandeling duurt +/- 50 min. De prijzen kun je hier vinden.

Nieuwsgierig naar meer resultaten van de wenkbrauwstyling? Kijk en bewonder...