Klanten reviews


Ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden, wanneer u, na uw bezoek, een review achter wil laten.
Wat vond u van de vindbaarheid? De salon? De behandeling? De behandelaar? etc. Deel uw ervaring met anderen, zodat ook zij weten wat anderen ervaren hebben.
Wanneer u ergens verbeterpunten ziet, schroom dan niet dit bij mij aan te geven. Ik streef naar 100% klanttevredenheid!

Reactie plaatsen

Reacties

Alisa veninga
11 maanden geleden

Vele bekenden gingen mij voor. Powder brows die wou ik ook wel graag! Dus een afspraak gemaakt bij yvonne. Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Alles perfect naar wens uitgelegd en uitgemeten tot de perfecte gewenste wenkbrauwen uitgetekend waren. Zonder pijn en heel professioneel! Ik ben zeer tevreden en heel blij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen! Bedankt yvonne en tot de volgende keer.

Ilse
een jaar geleden

De gezichtsmassage is zeker voor herhaling vatbaar. Bo werkt op een prettige manier en zorgt ervoor dat je na een half uur helemaal ontspannen bent.
De producten die gebruikt worden, zijn erg prettig en zorgen voor een zachte huid.

Yara
2 jaar geleden

Naast alle prachtige wenkbrauwen, kun je ook bij Yvonne terecht voor definitief ontharen. Hierbij gaat ze netjes, hygiënisch te werk en houdt ze rekening met je privacy.
Ik kon het in eerste instantie ook niet geloven, maar de haartjes verdwijnen echt definitief! Ik ben erg tevreden.

Afelien
2 jaar geleden

Ik heb powderbrows laten zetten bij Yvonne.
Ik had al 1x eerder een afspraak gemaakt maar begon toen te twijfelen. De afspraak toen uitgesteld en daar was gelukkig begrip voor.

Later weer gekomen en het was wel erg spannend. Gelukkig goed op mijn gemak gesteld. De wenkbrauwen werden getekend en wanneer ik het toch nog niet goed vond werd het net wat anders getekend totdat ik het mooi vond.

Het zetten was ook niet heel pijnlijk door de verdoving! En ondertussen erg gezellig gekletst. Ik ben nog steeds heel blij met mijn wenkbrauwen!

Quinty
2 jaar geleden

Vorige week bij Bo geweest voor een wenkbrauwstyling en lashlift en ik ben hier super blij mee! Heel netjes gedaan en Bo is ook heel aardig!
Een week later lijkt het nog steeds alsof ik net uit de behandelstoel kom.
Aanrader!!

Janine
2 jaar geleden

Inmiddels 2x voor wenkbrauwstyling geweest bij Yvonne.
Ik vind dat ze het prachtig en heel natuurlijk doet.
Ook is ze heel gezellig.

Shari Hoos
2 jaar geleden

Vorige week een Hotstone massage gehad van Bo! Ik heb enorm genoten van de massage. Bo is een leuke, spontane meid en ze heeft het erg goed gedaan. Ik zou zeker nog een keer terug willen komen voor een massage bij Bo! Aanrader! :)

Jackelien Beikes
2 jaar geleden

Vanochtend een heerlijke hotstone-massage gehad. Hierbij werden mijn rug en benen vakkundig door Bo/Beau onder handen genomen. Dit ga ik vaker inplannen.

Roos
2 jaar geleden

Na altijd gedoe te hebben gehad met mijn wenkbrauwen, heb ik een wenkbrauwstyling gedaan bij Yvonne. Toen ik weg ging was ik al super blij met het resultaat. Nu, 2 weken na de behandeling, ben ik nogsteeds super blij met hoe het eruit ziet. Ik heb ook een lashlift laten doen, mijn wimpers zitten nu elke dag goed, ze zijn mooi gekruld, en mooi zwart. Nogsteeds ben ik heel erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Yvonne ben gegaan!

Hilda
2 jaar geleden

Na een mooi resultaat te hebben gezien bij een collega die ook bij Yvonne was geweest, besloten om ook powderbrows te laten zetten.
En ik ben heel blij met het resultaat!

Yvonne is open en zeer prettig in het contact. Ze stelt je op je gemak en ze neemt de tijd voor je. Ze is deskundig in haar vak. Ik ben zeer tevreden.