Klanten reviews


Ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden, wanneer u, na uw bezoek, een review achter wil laten.
Wat vond u van de vindbaarheid? De salon? De behandeling? De behandelaar? etc. Deel uw ervaring met anderen, zodat ook zij weten wat anderen ervaren hebben.
Wanneer u ergens verbeterpunten ziet, schroom dan niet dit bij mij aan te geven. Ik streef naar 100% klanttevredenheid!

Reactie plaatsen

Reacties

Gerrie Nijsing
2 maanden geleden

Goed en eerlijk advies gekregen van Yvonne. Ik kwam voor powderbrows, maar vandaag toch eerst mijn oude PMU laten weglaseren, vrijwel een pijnloze behandeling en met een supersnel resultaat. Nu een mnd of 3 goed helen voordat er mooie powderbrows op komen, die dan veel mooier tot hun recht komen.

Veronique
4 maanden geleden

Ik ben al een aantal keren in de salon van Beauty & Brows Wijster geweest voor de wenkbrauwstyling. Ik ben hier super tevreden over! Je kan makkelijk een afspraak maken en wordt altijd goed en vriendelijk geholpen! Zeker een aanrader voor als je nog opzoekt bent naar een fijne salon :)

Iris
4 maanden geleden

Ik kom al een hele tijd bij Beauty & Brows Wijster, en ben altijd erg tevreden. Er wordt erg meegedacht in je wensen en ze weten je altijd in de watten te leggen. Ik heb de salon al aan meerdere vriendinnen aangeraden en iedereen is enthousiast.

Frederiek Kragt
4 maanden geleden

Al jaren klant bij deze salon. Altijd voor het waxen en verven van mijn wenkbrauwen. Ik ben altijd heel tevreden met het resultaat! Vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen!

Alisa veninga
een jaar geleden

Vele bekenden gingen mij voor. Powder brows die wou ik ook wel graag! Dus een afspraak gemaakt bij yvonne. Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Alles perfect naar wens uitgelegd en uitgemeten tot de perfecte gewenste wenkbrauwen uitgetekend waren. Zonder pijn en heel professioneel! Ik ben zeer tevreden en heel blij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen! Bedankt yvonne en tot de volgende keer.

Ilse
een jaar geleden

De gezichtsmassage is zeker voor herhaling vatbaar. Bo werkt op een prettige manier en zorgt ervoor dat je na een half uur helemaal ontspannen bent.
De producten die gebruikt worden, zijn erg prettig en zorgen voor een zachte huid.

Yara
2 jaar geleden

Naast alle prachtige wenkbrauwen, kun je ook bij Yvonne terecht voor definitief ontharen. Hierbij gaat ze netjes, hygiënisch te werk en houdt ze rekening met je privacy.
Ik kon het in eerste instantie ook niet geloven, maar de haartjes verdwijnen echt definitief! Ik ben erg tevreden.

Afelien
2 jaar geleden

Ik heb powderbrows laten zetten bij Yvonne.
Ik had al 1x eerder een afspraak gemaakt maar begon toen te twijfelen. De afspraak toen uitgesteld en daar was gelukkig begrip voor.

Later weer gekomen en het was wel erg spannend. Gelukkig goed op mijn gemak gesteld. De wenkbrauwen werden getekend en wanneer ik het toch nog niet goed vond werd het net wat anders getekend totdat ik het mooi vond.

Het zetten was ook niet heel pijnlijk door de verdoving! En ondertussen erg gezellig gekletst. Ik ben nog steeds heel blij met mijn wenkbrauwen!

Quinty
2 jaar geleden

Vorige week bij Bo geweest voor een wenkbrauwstyling en lashlift en ik ben hier super blij mee! Heel netjes gedaan en Bo is ook heel aardig!
Een week later lijkt het nog steeds alsof ik net uit de behandelstoel kom.
Aanrader!!

Janine
2 jaar geleden

Inmiddels 2x voor wenkbrauwstyling geweest bij Yvonne.
Ik vind dat ze het prachtig en heel natuurlijk doet.
Ook is ze heel gezellig.