Natuurlijke & Biologische producten

Waarom zou je kiezen voor natuurlijke gezichtsverzorging?

De huid is ons grootste en belangrijkste orgaan. Het spreekt voor zich dat we om deze reden voorzichtig met dit orgaan moeten omgaan. Het doel van natuurlijke gezichtverzorging is het evenwicht van de huid niet te verstoren, maar juist op natuurlijke wijze te voeden en te herstellen. Daarbij is het belangrijk dat de zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid in balans blijven.

Onze producten voor gezichtsverzorging zijn stuk voor stuk biologisch en 100% natuurzuiver. Ze hebben een heilzame werking en zijn geschikt voor uiteenlopende huidtypes. Alle producten hebben als doel de balans van de huid te herstellen en de natuurlijke processen te ondersteunen.

Zo krijgt jouw gezicht die prachtige en gezonde uitstraling die past bij wie jij bent. Wist je dat al onze producten ook dierproefvrij zijn? Best fijn om te weten wanneer je de keuze maakt voor de natuurlijke gezichtsverzorging producten van Botanical Beauty of Feeling Goods.

Natuurlijke gezichtsverzorging past helemaal bij onze missie waarbij we ons laten inspireren door al het moois wat de natuur ons geeft.  Alle ingrediënten voor de producten uit beide lijnen voor natuurlijke gezichtsverzorging halen we nog altijd, voor zover dat mogelijk is, uit onze eigen omgeving.

Wanneer je onze producten voor natuurlijke gezichtsverzorging gebruikt, maak je gebruik van de kracht van de natuur. Het resultaat? Een gezonde huid in balans. En die balans zorgt voor een stralend gezicht. Ben je benieuwd naar onze producten omdat je je huid het beste gunt? Boek dan snel een behandeling bij ons in de salon om de producten te zien, ruiken en voelen.

Jouw gezicht verdient natuurlijk de beste verzorging!