Wenkbrauwstyling

 


Hoe krijg ik mooie wenkbrauwen?

Veel vrouwen weten als geen ander dat goed geëpileerde wenkbrauwen er voor zorgen dat je gezicht straalt. Je ogen lijken groter, je gezicht krijgt meer structuur en het kan je jaren jonger laten lijken. Het zorgt juist voor die frisse blik die je altijd al wilde hebben.

Ieder gezicht is uniek en behoeft daardoor specifieke aandacht.
De juiste vorm en kleur zorgen voor de persoonlijke look die het best bij u past.

Beauty & Brows is gespecialiseerd in wenkbrauwen.

Vindt u het lastig om uw wenkbrauwen in de juiste vorm te krijgen? Dan is de wenkbrauwstyling de juiste keus.

Voordat ik aan de slag ga, kijken we altijd eerst samen wat bij u past en wat u belangrijk vindt. Er wordt gekeken naar uw gezichtsvorm en de vorm van de wenkbrauwen. Hierna start het behandelplan om passende wenkbrauwen te creëren.

Met wenkbrauwverf worden de wenkbrauwharen én donshaartjes geverfd. Zo lijken de wenkbrauwen op een subtiele manier direct een stuk voller. Ideaal voor lichte wenkbrauwen.
Wenkbrauwverf kan tot 7 dagen op de huid blijven en 4-6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

Daarna breng ik een olie aan op de huid, zodat de wax niet aan de huid hecht, maar alleen aan de haartjes. Vervolgens breng ik de wax aan om het geverfde gebied heen, zodat we een mooie strakke wenkbrauw creëren.

Is het waxen klaar, dan kan ook de verf eraf gehaald worden. Nog even schoonmaken en een verkoelende crème erop en uw wenkbrauwen zien er weer top uit!

Komt u voor de eerste keer? Zorg er dan voor dat u minstens 2 tot 3 weken de wenkbrauwen niet geëpileerd heeft.

Teveel geëpileerd?

Geen paniek! Vaak is er écht nog wel resultaat te behalen met uw wenkbrauwen, wellicht niet de volle bos die u gehoopt had maar een verzorgde, niet overplukte wenkbrauw is dan ons uitgangspunt.
Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig om een overplukte wenkbrauw te herstellen.

Resultaat

Na het waxen van de wenkbrauwen blijven de haartjes ongeveer tot 6 weken weg (dit verschilt per persoon). Daarna wordt het aanbevolen om de behandeling weer opnieuw te laten uitvoeren voor de mooiste resultaten. De kleur na het verven houdt ook ongeveer tot 6 weken.

Deze behandeling duurt +/- 30 minuten. Klik om door te gaan naar de prijzen van de wenkbrauwstyling.

Nieuwsgierig naar meer resultaten van de wenkbrauwstyling? Kijk en bewonder...